NYHETER

Malmö Yrkeshögskola omvärldsbevakar allt som påverkar våra studenter och framtida arbetsmarknad.
Här publicerar vi en del av de nyheter vi anser vara av vikt för vår utbildning. Vi tar givetvis också gärna emot tips från dig.

Scrolla ner på sidan för att läsa våra nyheter!

18 Aug

VI BYGGER EGNA OCH SMARTARE MOBILER!

Vi bygger smartare mobiler!

Från och med våra nya utbildningar i höst ges de studerande på Malmö Yrkeshögskola möjlighet lära sig bygga sina egna smartare mobiler.

Läs mer ...
16 Aug

MALMÖ YRKESHÖGSKOLAS
FÖRSTA TRICORDER ÄR HÄR!

Nu kan du med ett klick analysera mat och andra substanser genom din mobil och SCiO, en enhet liten som en tändsticksask och som tillverkaren Consumer Physics kallar för “världens första handhållna molekulära sensor”. Avläsningen görs i din mobil som på någon sekund matchar och hämtar information från företagets databas och visar vad det är du pekar enheten mot.

Läs mer ...
31 Jul

MICROSOFT HOLOLENS
PÅ MALMÖ YRKESHÖGSKOLA!

Microsoft HoloLens är – enkelt beskrivet – ett par glasögon med två skärmar som låter dig se en blandad verklighet (mixed reality) där avancerad datorgrafik kompletterar det du ser utan enheten. Både en virtuell verklighet (VR) och en förstärkt verklighet (AR) på samma gång.

Läs mer ...
31 Jul

NÅGRA PLATSER KVAR!
SÖK NU TILL MOBIL HANDEL!

Sök redan idag på http://skyh.se/#ansokan eller kontakta oss på info@skyh.se eller 0200-210 999 om du har några frågor. Tipsa gärna dina vänner!

Läs mer ...
09 Jun

STIPENDIUM TILL 12-ÅRIGE
APPUTVECKLAREN HUGO FALK

Ledningsgruppen för Malmö Yrkeshögskola har idag beslutat dela ut ett extra stipendium på 1.000 kronor till Hugo Falk för att uppmärksamma Hugos app för att skapa enkla läxförhör med frågor och svar. Hugo är 12 år och håller på att avsluta årskurs 6 och har byggt appen “Learn it” i Swift.

Läs mer ...
18 May

SÖK NU TILL VÅR APPUTBILDNING!

Lär dig skapa nästa generations appar!

Sök nu till apputbildningen på Malmö Yrkeshögskola och lär dig bygga avancerade appar med Swift3 för iPhone, iPad, Apple Watch och AppleTV samt Java för alla Android-enheter plus Internet of Things.

Läs mer ...
Malmö Yrkeshögskola

info@my.se
0200-210 999

Anckargripsgatan 3, 211 19 MALMÖ

Marie Bjelksäter

Certifierad utbildningsledare

marie@my.se
0739-73 00 03

Claes Magnusson

Certifierad utbildningsledare

claes@my.se
0704-40 40 00
@claes

Vi finns på twitter, facebook och Google Plus