Anckargripsgatan 3 i Malmö

Klimat

2022-2023: Koldioxidneutrala sedan 2014

GoClimate hjälper oss göra rätt. Läs mer om deras verksamhet.

Malmö Yrkeshögskola är koldioxidneutral, certifierad av GoClimate. Vårt arbete med att klimatkompensera vår verksamhet innebär att vi stöder olika projekt, just nu stöttar ett vindkraftsprojekt i Indien. https://www.goclimate.com/blog/safe-drinking-water-and-climate-benefits-from-nazava-water-filters/

I och detta har vi kompenserat hela vägen tillbaka till 2014. Vår målsättning är att vi 2024 ska kunna säga att vår verksamhet är helt koldioxidneutral sedan starten 2010.

Vi gör så gott vi kan.

2021-2022: Tillbaka till framtiden

Malmö Yrkeshögskola är koldioxidneutral, certifierad av GoClimate. Vårt arbete med att klimatkompensera vår verksamhet innebär att vi stöder olika projekt, just nu stöttar ett klimatprojekt i Indonesien, Nazava Water Filters som bidrar till tillgången av rent dricksvatten. https://www.goclimate.com/blog/safe-drinking-water-and-climate-benefits-from-nazava-water-filters/

Vi undviker onödigt resande, väljer inventarier och utrustning som håller längre samt arbetar aktivt med fem mål och åtta delmål i den globala agendan – där inte bara vi utan även våra studerande och deras framtida arbetsgivare bättre kan utnyttja digitaliseringens möjligheter i sitt eget hållbarhetsarbete. Vår målsättning är att vi 2024 ska vara motsvarande koldioxidneutrala under hela vår verksamhet sedan starten 2010.

2020-2021: Malmö Yrkeshögskola är koldioxidneutral

Malmö Yrkeshögskola är koldioxidneutral, certifierad av GoClimate. Vårt arbete med att klimatkompensera vår verksamhet innebär att vi stöder olika projekt, just nu utbyggnad av vindkraft i Västindien, certifierat av Gold Standard.

Vi handlar hållbara produkter från ansvarsfulla tillverkare och återvinner det som inte längre används. Även om vi är en liten verksamhet försöker vi hålla hålla nere vårt avtryck. Vår klimatrapport upprättas varje år, klicka på den om du vill läsa.


Medlemskap

Partners

Kvalitet

Har du inte fått svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss