Fullsatt på höstens apputbildning!

(Ge inte upp hoppet, sätt upp dig på reservlistan.)

När ansökningstiden gick ut den 1 maj till yrkeshögskoleutbildningen Programmerare iPhone och Android, fanns nästan tre sökande till varje plats.

– Vi kan konstatera att vi fyllt varenda utbildning sedan yrkeshögskolan startade, säger Marie Bjelksäter på Malmö Yrkeshögskola. Skolan har också utmärkt statistik vad gäller LIA-plats till alla, över 90% examensgrad samt arbete efter examen.

Nu startar urvalsprocessen tillsammans med skolans ledningsgrupp och de som kommer in får besked före midsommar. Det går fortfarande sätta upp sig på reservlistan, om det skulle bli någon ledig stol före starten i september.

Läs mer på http://my.se/pia10 eller kontakta Marie Bjelksätermarie@remove-this.my.remove-this.se


Malmö Yrkeshögskola arbetar med eftergymnasial vuxenutbildning med studerande som vill bli bättre på att tillvarata de nya affärsmöjligheter som uppstår i takt med den snabba tekniska utvecklingen.

Programmerare iPhone och Android, Content Producer, Content Manager, Digital Turism och e-handel för fysiska butiker är några av de framgångsrika utbildningar Malmö Yrkeshögskola arrangerat på uppdrag av arbetslivet.

Samtliga utbildningar är godkända av Myndigheten för yrkeshögskolan, kostnadsfria och ger rätt till studiemedel från CSN. Malmö Yrkeshögskola har högsta AAA från Soliditet, högsta Guld Klass 5 från UC, 93 av 100 från Creditsafe, är kvalitetscertifierade av Almega Utbildningsföretagen och klimatneutrala. Dessutom älskar vi vårt jobb och våra studerande.

News date menu

News tag menu