GOOGLE PIXEL PHONE NY PÅ MALMÖ YRKESHÖGSKOLA!

Google Pixel på Malmö Yrkeshögskola

Vi sätter en ära i att våra studerande så långt som möjligt ska ha tillgång till senaste teknik för utveckling, prototyper och demonstration av produkter och tjänster. Det är därför våra studerande nu den 26 oktober har tillgång till Google Pixel, långt före den finns tillgänglig i Sverige.

Tidigare har Google samarbetat med andra tillverkare under namnet Nexus, men Google Pixel är den första egna mobilen som Google själva säljer under sitt eget namn. Sedan tidigare har de studerande på Malmö Yrkeshögskola även surfplattan Pixel C och Chromebook Pixel.

Google Pixel är en maxutrustad mobil som säljs i två storlekar, 5” och 5.5” samt i tre färger, Rejält Svart, Silvervit och Verkligen Blå. De tekniska specifikationerna ligger på topp och kameran klassas som den bästa mobilkameran hittills.

Speciellt intressant för våra studerande är att den har en ren Android 7.1, den senaste versionen av Android, att den är helt öppen och hackbar, samt att Google lovar alla uppdateringar ska komma först och främst till Google Pixel. Att den dessutom bjuder på nyheter som Google Assistant är ännu en fördel.

Mer information om Pixel Phone finns på madeby.google.com/phone/ och är du själv intresserad av att lära dig bygga avancerade appar för Android samt iOS-enheter som iPhone, iPad, Apple Watch samt AppleTV, sök vår nya kostnadsfria yrkeshögskoleutbildning som startar i Lund i januari 2017. Läs mer och ansök direkt på my.se

VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSMÖTE 12.00 och 17.00, tisdagen den 15 november samt måndagen den 5 december på Malmö Yrkeshögskola på Ideon Agora, Scheelevägen 15 i LUND.

SISTA ANSÖKNINGSDAG är fredagen den 15 december 2016.

UTBILDNINGEN STARTAR måndagen den 30 januari 2017 på IDEON AGORA i LUND.

ANSÖK DIREKT via webben på my.se och har du några frågor eller funderingar, ring 0200-210 999 eller maila info@remove-this.my.remove-this.se så hjälper vi till.


Våra studerande har nu tillgång till Google Pixel Phone, en av världens bästa mobiler just nu.


Trivia: Den som leder får se® är ett registrerat varumärke för Malmö Yrkeshögskola. Vi lever som vi lär.

News date menu

News tag menu