Grattis alla apputvecklare!

Duktiga, drivna och med rätt kunskaper!

En ny kull med apputvecklare från Malmö Yrkeshögskolas utbildning Programmerare iPhone och Android tog sin examen idag. Duktiga, drivna och med rätt kunskaper inom Swift/SwiftUI och Kotlin/Compose.

Förutom examensbevis och diplom, delade ledningsgruppen även ut stipender:

ÅRETS MEST INNOVATIVA tilldelades Staffan, Moa och Jack med följande motivering:

Att redovisa hur mycket man lärt sig på lektionerna om GPS, API och kartor genom att bygga ett spel som är ”Lite som Pokemon Go, men för Postnords brevlådor” och dessutom marknadsföra med en egen video ”Level up by collecting mailboxes” är strålande!

ÅRETS LEDSTJÄRNA tilldelades Christian med följande motivering:

Alla pratar om det livslånga lärandet, möjligheten kunna både lyfta och byta karriär, men Christian har gjort det. Från att hoppa av från ett helt annat yrke, ta sig in med 20%-regeln och bli en av våra bästa studerande, till att före examen skaffa ett spännande jobb hos ett ledande appföretag. Tack för att du verkligen visar hur yrkeshögskolan ska fungera.

Ledningsgruppens ordförande Erik Stenberg säger: ”Christian personifierar yrkeshögskolan och skälet till varför jag och flera med mig engagerar oss. Att alla får chansen att utbilda sig till bra jobb är fantastiskt, men det är något särskilt med de som helt byter karriär och där det vanliga utbildningssystemet är stängt. Christian borde bjudas in till utbildningsutskottet...”

Ledningsgrupp, lärare, skolledning och arbetsliv önslar alla våra studerande en fantastisk framtid och påminner om att de, precis som tidigare studerande, har rätt ta del av nästa utbildningsomgång. Sedan Malmö Yrkeshögskola startade 2008 spelas samtliga lektioner in, vilket innebär att alla studerande enkelt kan repetera moment – vilket även gäller våra tidigare studerande som därmed får tillgång till de uppdaterade och senaste kunskaperna inom apputveckling.

Vill du komma i kontakt med någon av våra studerande, maila info@remove-this.my.remove-this.seeller ring 0200-210 999. Men vänta inte för länge, många av våra studerande har skrivit på för anställning innan examen och resten kommer börja jobba redan inom någon månad.


Vill du också lära dig bygga riktiga appar för Android? Sök nu till vårens start av yrkeshögskolekursen Programmerare Kotlin.

Utbildningen börjar den 9 januari och slutar den 23 april, är godkänd av Myndigheten för yrkeshögskolan, kostnadsfri och ger rätt till studiemedel samt omställningsstudiestöd enligt separata villkor.

Läs mer och skicka in din ansökan direkt på https://my.se/k23

News date menu

News tag menu