SÖK IDAG: BLI APPUTVECKLARE OCH LÄR DIG AVANCERAD PROGRAMMERING IPHONE ANDROID

Bli apputvecklare och lär dig avancerad programmering för IPhone och Android

Appindustrin fortsätter växa och det finns en stor brist på apputvecklare. Enligt EU kommer det att behövas fem miljoner apputvecklare om bara några få år. Vill du lära dig ett framtidsyrke med kunskaper som är mycket efterfrågade i arbetslivet? Skicka in din ansökan till Malmö Yrkeshögskolas utbildning till apputvecklare!

I yrkeshögskoleutbildningen Avancerad Programmering iPhone och Android lär du dig följande:

  • Att ta fram appar med Apples programspråk Swift samt Java för Android
  • Få insikt i nya API:er som WatchKit, HealthKit, HomeKit, ApplePay, iBeacons samt Androids motsvarigheter plus prototypbyggande inom Sakernas Internet.
  • Sakernas Internet (Internet of Things) där du får lära titta på andra tekniker som lösningar för hemmet, hälsa och sjukvård, mobil handel med mera
  • Ett block kring kommersialisering, alltså mobila affärer, olika sätt att tjäna pengar på appar, monetarisering, merchandising, immateralrätt och andra viktiga verksamhetsfrågor

Utbildningen hålls på Ideon Agora i Lund, Scheelevägen 15.

Praktik och teori kombineras

I utbildningen till apputvecklare ingår en arbetsplatsförlagd del i form av praktik (Lärande i Arbete), vilket är ett utmärkt sätt att få in en fot i branschen och få kombinera teori med praktik. Praktiken är 20 veckor (en termin) och hela utbildningen är 1,5 år.

Apputvecklare passar de flesta

Utbildningen passar dig som är tekniskt intresserad, kanske redan har en utbildning från LTH, och som vill få praktisk kunskap om att göra appar. Kanske har du jobbat i grafisk industri, på reklam- eller webbyrå eller marknads- eller informationsavdelning? Eller är du ivrig och nykläckt från gymnasiet? Eller någon som jobbat inom mobilindustrin men vill gå sin egen väg? Alla är välkomna till Malmö Yrkeshögskola!

Sök redan idag till Avancerad Programmerare iPhone och Android på Malmö Yrkeshögskola på IDEON i Lund som börjar den 30 januari 2017. Sök direkt på my.se/#ansokan eller maila info@remove-this.my.remove-this.se eller ring 0200-210 999 för mer information.

Skicka in din intresseanmälan eller ansökan redan idag på my.se/#ansokan eller maila oss på info@remove-this.my.remove-this.se om du har några frågor.

Malmö Yrkeshögskola arbetar med tillväxtutbildningar, att hjälpa arbetslivet bättre tillvarata de nya affärsmöjligheter som följer med den snabba tekniska utvecklingen. Våra utbildningar är godkända av Myndigheten för yrkeshögskolan, avgiftsfria och ger rätt till studiemedel från CSN.

News date menu

News tag menu