student@hey.com

Revolution eller förlegat kommunikationssätt för boomers?

För att ge våra studerande ett litet kunskapsmässigt försprång har de fått tillgång till konton på den nya mailtjänsten HEY, allt för att studera och lära sig några av de nya funktioner som troligtvis snart kommer dyka upp även i traditionella lösningar som GMail, Mail.app och Outlook.

– HEY är intressant, men som det ser ut nu rekommenderar vi inte att någon låser in sin mail under någon annans domän, dessutom till en kostnad om en tusenlapp per år, säger Claes Magnusson, rektor på Malmö Yrkeshögskola.

HEY är den första större mailtjänst som startats sedan GMail lanserades för 16 år sedan (!) och debatten om tjänsten och jakten på invites har varit intensiv. Under juli kommer tjänsten öppnas upp för alla som vill ha och vill betala.

– Jag är tveksam till affärsmodellen och ni som tycker mail är ett förlegat kommunikationssätt för boomers har säkerligen rätt, konstaterar Claes Magnusson.


Mer information om HEY finns på https://hey.com


Tillgång till tjänster som HEY och annan ledande teknik tillhandahålls av Malmö Yrkeshögskola för användning av våra studerande i utbildning, projekt och demonstrationer.

Att låta våra studerande få möjlighet undersöka och lära sig om senaste teknik kostar mer, men ger våra studerande en extra tyngd i sitt kunnande, vilket ökar deras värde i arbetslivet.

Allt för att våra studerande ska kunna och inte bara veta®


https://my.se/nyheter/nyhetsarkiv/studentheycom/

News date menu

News tag menu