VÅRA MOBILSPELSTUDENTER I SYDSVENSKAN!

Sydsvenskan skriver idag om MINCs satsning på sitt kvällsöppna Startup Labs där många av Malmös nya företagare kämpar kvällstid med sina nya ideer och nystartade verksamheter, bland annat

  • Anders Dahl som går sista veckorna på Malmö Yrkeshögskolas mobilspelsutbildning och drömmer om en egen studio och konstaterar “Det som slår på marknaden är de enklaste spelen. Många spelar på bussen och vill bara ha ett spel som dödar tid”.
  • Max Leverin som utvecklar ett digitalt kösystem för att slippa stå och vänta.
  • Pär Gustavsson som tillsammans med två klasskamrater startat företaget Bayou som gör appar åt företag och just nu arbetar med att utveckla mobila lösningar för föräldrar och förskola.

Det här är en fantastisk möjlighet för alla som letar efter mobila utvecklare som kan förverkliga idéer, letar efter ny kompetens att knyta till befintliga verksamheter eller letar efter möjlighet att få investera i ett tidigt skede i någon av dessa nya verksamheter.

Kontakta Minc Malmö på info@remove-this.minc.remove-this.se eller Malmö Yrkeshögskola på info@remove-this.yrk.remove-this.es eller ring 0200-210 999.

MINC Startup Labs har fler än 120 inskrivna entreprenörer som erbjuds del i ett långbord, wifi, kaffe och vänner för att utveckla sin verksamhet för att så småningom kunna bli en del av MINCs inkubatorprogram.

News date menu

News tag menu