JAG TROR FÖLJANDE UTBILDNINGAR BEHÖVS:
(Klicka på utbildningens namn för att fylla i dina uppgifter.)

Du comittar dig inte för något utan bidrar med din kunskap om hur du tror det kommer se ut om 3-5 år.
Var optimist, din verksamhet kommer växa och du kommer behöva rekrytera eller anlita många nya medarbetare med rätt framtidskunskaper.

 

Entreprenörstekniker - Heltid, Malmö
Kan allt från snabba mockups till skalbar backend som gör att kunder och investerare fattar och vill gå vidare. Ska stödja och utveckla den entreprenör som de kommer arbeta med. Lyssna, hitta lösningar och göra. Här och nu. De ska bygga, både prototyper och skarpa system. De ska få entreprenörens idé att fungera i verkligheten.

Integritetstekniker - Heltid, Malmö
Utbildningen bygger på tre lika viktiga block: JURIDIK, TEKNIK och AFFÄRSMANNASKAP. Ska kunna kombinera Integritet och kunskaper i ny teknik med goda affärer och kundvård. Det kommer innebära stora konkurrensfördelar för de företag och organisationer som följer reglerna och gör rätt när kunder och myndigheter allt mer kommer uppmärksamma integritetsfrågorna.

Utvecklare Mobil Handel - Distans
En fantastisk utbildning för den som vill lära sig planera, bygga och sälja via nya handelsplattformar, sömlös övergång mellan butik, dator och mobil. Även kunskaper i Digital Turism och andra områden där kunden tar för givet att alla mljligheter erbjuds i mobilen.

Programmerare iPhone/Mac och Android - Distans
Vår extremt populära app-utbildning med riktig nativeprogrammering med Swift från Apple och Kotlin från Jetbrains och Google. Nu utökad med möjlighet att snabbt även utveckla appar för datorer och iPads med Apple silicon.

Digital Production Specialist - Heltid, Malmö
Det finns gott om studenter som kan sociala medier, räkna, planera och prata, men få som kan producera effektivt, snabbt och lönsamt. Dessa studenter kommer excellera i alla former av produktion, från trycksak via webb och appar till AR och Signage.

Du comittar dig inte för något utan bidrar med din kunskap om hur du tror det kommer se ut om 3-5 år. Var optimist, din verksamhet kommer växa och du kommer behöva rekrytera eller anlita många nya medarbetare med rätt framtidskunskaper.

Har du några frågor, ring 0200-210 999 eller maila marie@remove-this.my.remove-this.se eller claes@remove-this.my.remove-this.se så svarar vi.

Vi behöver dina svar senast MÅNDAGEN DEN 21 JUNI.

TACK FÖR DITT STÖD OCH DIN HJÄLP!