Anckargripsgatan 3 i Malmö

ALLT FULLT I HÖST. TYVÄRR.

Samtliga utbildningar som startar under hösten är fyllda. Till bristningsgränsen

Malmö Yrkeshögskola välkomnar 240 studerande under hösten och varenda utbildning är knökfull.

– Vi är glada över att kunna konstatera att vi verkar erbjuda utbildningar som är attraktiva för både arbetslivet och de studerande, men givetvis sorgsna att vi inte har möjlighet erbjuda fler utbildning inom dessa och andra spännande områden där den snabba tekniska utvecklingen öppnar upp för nya spännande affärsmöjligheter, säger Claes Magusson, rektor på Malmö Yrkeshögskola.

Nästa utbildning startar 1 februari och är den mycket populära distansutbildningen e-handel för fysiska butiker som går på halvtid under hela 2021. Mer information finns på https://my.se/e-handel-for-fysiska-butiker-50-varen-2021/ där det även finns informationsblad att hämta hem och den som vill kan skicka in sin ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är julafton (så ingen glömmer detta datum).

– Det är en mycket spännande utbildning som ger vad experterna kallar för ”upskill”, säger utbildningsledare Marie Bjelksäter. De flesta av de studerande har redan mångårig erfarenhet av handel, men behöver de nya teknikkunskaperna för att själva kunna hantera nya former av handel. Möjligheten att uppgradera sina kunskaper blir allt viktigare när digitaliseringen påverkar vartenda yrke och varenda bransch.

Under hösten driver Malmö Yrkeshögskola sju utbildningar med sammanlagt 240 studerande.