Anckargripsgatan 3 i Malmö

Digital turism, e-handel och mobila affärer x 2

Fyra möjligheter för dig som vill vidareutvecklas i din yrkesroll

Många vill bli bättre på att tillvarata nya affärsmöjligheter som följer med den snabba tekniska utvecklingen. Därför öppnar Malmö Yrkeshögskola upp fyra nya och korta utbildningar inom Digital TurismAffärsdriven Androidutvecklingoch Affärsdriven iPhoneutveckling samt ytterligare en klass inom e-handel för fysiska butiker.

Alla utbildningar är på distans och genomförs under hösten 2020. Sista ansökningsdag är måndagen den 3 augusti. Du behöver visa att du har en gymnasieexamen (eller motsvarande) samt att du har arbetat inom området, exempelvis genom arbetsintyg eller andra meriter. Tisdagen den 4 och onsdagen den 5 augusti får du chans göra ett prov (på distans) där resultatet är en del i den antagning som görs av ledningsgruppen.

Utbildningen Digital Turism omfattar bland annat digital destinationsutveckling, place management samt kulturmiljö och kulturarv. Utbildningen är 80 YH-poäng (16 veckor) och innebär heltidsstudier på distans. Start måndagen den 7 september 2020.

Utbildningen e-handel för fysiska butiker omfattar e-butiker i praktiken, marknadsföring av e-butik online samt försäljning och SEO. Utbildningen är 90 YH-poäng (18 veckor) och innebär heltidsstudier på distans. Start måndagen den 10 augusti 2020.

Utbildningen till Affärsdriven Androidutvecklare omfattar programmering i Kotlin i kombination med försäljning och entreprenörskap. Utbildningen är 90 YH-poäng (18 veckor) och innebär heltidsstudier på distans. Start måndagen den 24 augusti 2020.

Utbildningen till Affärsdriven iPhoneutvecklare omfattar programmering i Swift i kombination med försäljning och entreprenörskap. Utbildningen är 90 YH-poäng (18 veckor) och innebär heltidsstudier på distans. Start måndagen den 24 augusti 2020.

Alla våra utbildningar är kostnadsfria, ger rätt till studiemedel och är godkända av Myndigheten för yrkeshögskolan. Även utvecklar- och försäljningslicenser ingår.

Ytterligare information samt möjlighet ansöka till utbildningarna kommer inom kort på MY.SE – vill du veta mer, maila info@my.se eller messa till 0739730003.


Malmö Yrkeshögskola är kvalitetsauktoriserad genom Almega Utbildningsföretagen och har högsta kreditvärdighet AAA från Bisnode samt Guld Klass 5 från UC. 


my.se/nyheter/digital-turism-e-handel-och-mobila-affarer-x-2/