Anckargripsgatan 3 i Malmö

”En av de skönaste snubbarna jag har stött på”

Rekordbetyg för ännu en lärare!

Madjid Mahdjoubi arbetar som Chief Digital OfficerOrbital Systems i Malmö, men ställer upp och delar med sig av sina yrkeskunskaper för de studerande på Malmö Yrkeshögskola. Dessutom är Madjid en av många lärare på Malmö Yrkeshögskola som fått maximalt betyg i utvärderingen av de studerande.

– Vi har fantastiska lärare som vi hela tiden arbetar systematiskt med för att ytterligare höja vår kvalitet, konstaterar Marie Bjelksäter, utbildningsledare på Malmö Yrkeshögskola. Vi väljer lärare som arbetar med just de frågor som ska läras ut och vi gör ständiga pedagogiska revisioner för att underlätta lärandet inom allt fler komplicerade ämnen.

Samtliga lärare på Malmö Yrkeshögskola hämtas in från arbetslivet och arbetar med ämnet de utbildar inom i sitt dagliga arbete. Det är så Malmö Yrkeshögskola tolkar lagens§ 6”Utbildningen ska ha sin grund i kunskap som genererats […]] i produktionen av varor och tjänster…”


Här är några citat av våra studerande om Madjid:

”Superbra kurs. Man känner sig direkt välkommen. Mycket bra tips och råd, superbra inspirationskälla! Tydlig och professionell lärare.”

”Otroligt bra kurs och läraren har gjort ett fantastiskt jobb på att lära oss design.”

”Mycket nöjd, kan bara säga att om det fanns fler lärare/utbildare/konsulter eller helt vanliga individer med Madjids egenskaper så vore världen mycket bättre plats att bo på!”

”Vilken kille alltså. Så interaktiv med hela klassen. Bjuder in för diskussioner. En allmänt härlig stämning med Madjid som kurslärare.”

”Madjid har varit en mycket kompetent lärare och han har varit föredömligt snabb och bra på att svara i Slack när man har haft några frågor eller varit osäker på något.”

”Man har lärt sig extremt mycket på bara 4 lektioner. Madjid är väldigt duktig och inspirerande. Lugn och stabil människa som ger trygghet till klassen.”

”Jag är så tacksam mot min skola och särskilt Madjid, for denna fantastiska upplevelse.”

”Väldigt bra att man under lektionerna fick frågan ’hur tänker du?’ så att man inte behövde räcka upp handen.”

”Alla i klassen blev sedda och det fanns tid för alla. Man kände sig verkligen inte som en i mängden.” 

”Madjid har varit helt fantastisk.” 

”Jag har tidigare spridda erfarenheter inom design men det är otroligt hur mycket jag har lärt mig på den här kursen.”

”Bra att lektionerna spelades in så man kan titta på dom flera gånger om man behöver. Han har visat processer som jag kommer använda mig av i framtiden, och som kommer hjälpa min utveckling stort även i framtiden.” 

”Madjid har passion för design, han är glad och positiv och verkar bry sig om oss. Det tycker jag om =)”

”En mycket bra lärare med en fantastisk personlighet.”

”En förmåga att lyfta eleverna till något bättre på ett imponerande sätt.” 

”En lärare som har förståelse för gemenskap.”

”Bra lärare, man fick den hjälpen man behövde. Bra att kursen låg så tidigt i utbildningen.”

”Jag tycker det var bra att man fick göra hela designprocessen, även dom praktiska momenten, och att man även fick möjlighet att göra en beställning.”

”Fantastiskt bra grund. ”

”Ser på appar på ett annat sätt nu. Top notch!”

”Kursen är bra och Majid är nog en av de skönaste snubbarna jag har stött på.”