Anckargripsgatan 3 i Malmö

En Kardashian följer dig på Insta!

Har du och dina vänner inget att göra en regnig sommarkväll? Ta fram lite chips, era mobiler och spela brädspelet Influencers in the Wild där du ska komma först till Hollywood och ha flest antal följare.

Hamnar du på en Ingen täckning– eller Slut på laddning-ruta får du stå över ett kast. Hamnar du på en blå ruta får du dra ett kort med frågor eller uppgifter som avgör om du vinner eller tappar följare.

Ibland är korten som sanning och konsekvens ”Tror du personen till höger om dig skulle kunna köpa följare?” eller ”Posta en video där du…” i verkliga livet. På ditt eget konto för alla att se.

Med rätt personer runt bordet och kanske ett och annat glas bubbel blir detta en kul kväll!


Vill du ha ett eget spel? Vi skickar ett oöppnat exemplar till den som sprider information om Malmö Yrkeshögskola @malmoyh till flest följare och kan visa upp detta före midnatt söndagen den 7 augusti 2022. Posta bevis, länkar eller skärmdump till info@remove-this.my.remove-this.se eller som DM till @malmoyhMaries beslut kan inte överklagas.

För mer information om spelet, följ @influencersinthewild på Insta.


Med utbildningen PROGRAMMERARE IPHONE OCH ANDROID erbjuder Malmö Yrkeshögskola kompletta kunskaper för att du ska kunna arbeta som en driven apputvecklare med Kotlin för Android och Swift för iPhone. Dessutom ingår en termin arbetsplatsförlagd utbildning (LIA) samt ett betydelsefullt examensarbete.⁣

Vi börjar måndagen den 12 september 2022 och slutar torsdagen den 23 november 2023. Utbildningen är godkänd av Myndigheten för yrkeshögskolan, kostnadsfri och ger rätt till studiemedel enligt villkor från CSN.

Vill du vara med? Ansök redan idag på MY.SE (länk i bio).