Anckargripsgatan 3 i Malmö

Kicki, Hanna och Madjid till ledningsgruppen!

För att stärka arbetslivets inflytande över de nya utbildningarna, har ledningsgruppen vid Malmö Yrkeshögskola utökats med tre nya ledamöter; Kicki Persson från Resultify, Hanna Elfvin från itch och Madjid Mahdjoubi från Orbital Systems.

Utbildningar inom yrkeshögskolan är till för arbetslivet och ska styras av en ledningsgrupp där representanter från arbetslivet har majoritet.

Malmö Yrkeshögskola fokuserar på kunskaper i de nya affärsmöjligheter som uppstår genom den allt snabbare tekniska utvecklingen, från avancerade apputbildningar via mobil handel till content management.

För att stärka arbetslivets inflytande över dessa nya utbildningar, har ledningsgruppen vid Malmö Yrkeshögskola utökats med tre nya ledamöter;

Kicki Persson är Creative Director på Resultify och har bland annat vunnit Svenska Design priset 2014 för sitt arbete.

Hanna Elfvin är chef för nyskapande studion itch i Malmö och arbetar med att hjälpa företag med digitala och kreativa strategier och upplevelser. Hanna var tidigare med om att grunda KAN som 2016 fick utmärkelsen Årets Digitala Byrå.

Madjid Mahdjoubi är chef för digital utveckling på Orbital Systems som bl a belönats med German Design Award 2018. Madjid är ansvarig för företagets IoT-plattform och har en bakgrund som både apputvecklare och teknisk projektledare.

Malmö Yrkeshögskola har idag 200 studerande i fem olika utbildningar, alla godkända av Myndigheten för yrkeshögskolan, kostnadsfria och med rätt till studiemedel. Malmö Yrkeshögskola har sina klassrum på MINC, Media Evolution City, Ideon samt Mindpark.

Nästa avancerade utbildning till Content Manager för den som vill jobba kreativt, affärsmässigt och tekniskt med nya digitala strategier startar 28 januari 2019.

Läs mer på http://my.se eller ring 0200-210 999