Anckargripsgatan 3 i Malmö

Lektion 3.619 och framåt

Enligt regeringsbeslut har Malmö Yrkeshögskola bytt till distansutbildning.

Alla lektioner ges via Zoom eller annan teknik via länkar som publiceras i förväg för respektive dags lektioner. Malmö Yrkeshögskola kunde tack vare sin framförhållning direkt styra över all utbildning till distansutbildning med bibehållen kvalitet och mycket goda tekniska lösningar.

— En del av den ursprungliga utbildningsplanen kommer utvecklas ytterligare för att anpassas till den rådande situationen och vi är övertygad om att det kommer bli riktigt bra, säger Claes Magnusson, rektor på Malmö Yrkeshögskola. 

Ledningen för Malmö Yrkeshögskola har arbetat med e-learning sedan mitten av 90-talet, har byggt e-learninglösningar för bland andra Tetra Pak, Volvo och Ericsson, var först med att sända utbildning via kommersiell TV i samarbete med MTG och Tele2 och först med tekniska lösningar för streaming direkt från klassrummet via mobil till Internet.

Malmö Yrkeshögskola har sedan starten spelat in, streamat och sparat varenda lektion, idag sammanlagt 3.618 hel- och halvdagslektioner, vilket ger en stor flexibilitet för de studerande men möjliggör även att tidigare studerande kan hålla sina kunskaper uppdaterade.

– Våra lärare kommer göra allt för att det ska bli fantastiska utbildningar även på distans. Situationen kommer förhoppningsvis vara över om några månader och behovet hos företag och organisationer av våra studerande som kan informera och påverka med nya medier kommer vara gigantiskt. Det är många relationer som snabbt måste repareras, budskap som måste ut och nya kunder som ska raggas – vilket är exakt vad våra studerande på Content Manager kan, konstaterar Claes Magnusson

För ytterligare information, kontakta info@my.se eller ring 0200-210 999.

Vill du erbjuda någon av våra duktiga studerande en LIA-plats under sensommaren och hösten, mailar du 5-10 rader UTAN affärshemligheter till LIA@my.se så skickar vi ut till våra studerande på den tvååriga utbildningen till Content Manager.

Sök till höstens utbildning ”Programmerare iPhone och Android” före den 15 maj på https://my.se

Utbildningen startar 7 september 2020, är 1,5 år, kostnadsfri och ger rätt till CSN.

Hämta mer information här:

Information om Programmerare iPhone och Android (Svenska) 
http://dip.mm.edu/46v5sK

Information about Programmerare iPhone and Android (English) 
http://dip.mm.edu/iQFN8Y