Anckargripsgatan 3 i Malmö

Malmö Yrkeshögskola tilldelas högsta AAA-rating från Dun&Bradstreet

”Vi gör så gott vi kan”

Malmö Yrkeshögskola är en liten organisation som saknar de stora resurser och möjligheter som kommuner, regioner och skolkoncerner har. Trots dettta försöker skolans medarbetare göra så gott de kan och drivs av en strävan för en allt bättre verksamhet med allt högre kvalitet.

– Vårt systematiska kvalitetsarbete stannar inte bara vid vad som händer i våra klassrum utan omfattar hela vår verksamhet., säger Claes Magnusson, rektor för Malmö Yrkeshögskola.

Dun&Bradstreet International tilldelar än en gång Malmö Yrkeshögskola högsta kreditvärderingsbetyg AAA, precis som UC tidigare i år tilldelade skolan högsta betyget Guld Klass 5. Creditsafe ger också högsta betyg med rekordhöga 93/100 i rating.

— Ska vi ha trovärdighet i att utbilda inom nya affärsmöjligheter, måste vi själva sköta oss, ha ordning på våra affärer och kunna det vi gör, konstaterar Claes Magnusson, som har ett citat från affärsmannen Warren Buffet på väggen: ”Risk kommer från att inte veta vad man gör”.

Malmö Yrkeshögskola är dessutom koldioxidneutral, vilket är ett naturligt steg eftersom skolan arbetar med framtida kunskaper och möjligheter. Skolan arbetar även med de globala målen i Agenda 2030, för lika tillgång för utbildning, att stärka kvinnors rätt, främja teknisk innovation som ger nya arbetstillfällen samt arbetar för ökad företagsamhet.

Vi gör så gott vi kan.

– – –

Skolans kreditbetyg är offentliga och går att se live genom att klicka på länkarna längst ner på webbsidan https://my.se

Malmö Yrkeshögskola är en i laga ordning hos Bolagsverket registrerad bifirma till Sveriges Yrkeshögskola AB.