Anckargripsgatan 3 i Malmö

MIGHTY ÄR HÄR!

“Om jag har sett längre än andra så beror det på att jag stått på jättars axlar” skrev Isaac Newton 1675 till en kollega för att beskriva hur nya upptäckter bygger på tidigare gjorda.

Samma sak skulle kunna sägas om MIGHTY, en musikspelare (liten som två LEGO-bitar) som du knäpper fast i tröjan för att kunna lyssna på Spotify direkt i dina trådlösa hörlurar. Du behöver alltså inte din mobil.

MIGHTY kostar som andra generationens iPod Shuffle gjorde för tio år sedan, men för dagens $86 får du en långt mer kraftfull spelare dessutom framtagen av ett företag med sex (!) heltidsanställda, något som är möjligt idag om man ställer sig på Spotifys, Androids, iPhones, Bluetooths, Wi-Fis och andra jättars axlar.

Läs mer på bemighty.com


Nu har vi MIGHTY. Som en iPod för Spotify.


Enheter som MIGHTY tillhandahålls av Malmö Yrkeshögskola för användning av våra studerande i utbildning, projekt och demonstrationer. Att tillhandahålla senaste teknik till våra studerande kostar mer, men ger våra studerande en extra tyngd i sitt kunnande, vilket ökar deras värde i arbetslivet.