Anckargripsgatan 3 i Malmö

ONEPLUS X DEN VACKRA ANKUNGEN

OnePlus X på Malmö Yrkeshögskola

Studenter på våra utbildningar har nu fått ytterligare ny teknik att laborera med i projekt och, demonstrationer, bland annat

– OnePlus X
– iPad Pro
– AppleTV 4 (developer version)

OnePlus X är en ny androidmobil med bra prestanda i ett mycket läckert utförande och till ett mycket lågt pris, närmare hälften av vad motsvarande premiummobiler kostar.

– Den är ett utmärkt exempel på de utmaningar som nya aktörer tillför i mobilbranschen, konstaterar Malmö Yrkeshögskolas rektor Claes Magnusson.

iPad Pro är Apples nya 12” iPad som dels innebär större skärmyta, dels har en ny och mycket snabb processor. Vi följer noga Apples framsteg med allt snabbare processorer som genererar mindre värme och drar mindre ström.

Med iPad Pro bevisar Apple att de är mycket nära kunna utrusta nya generationer av bärbara datorer med processorer mer kraftfulla än de traditionella, men samtidigt med längre batteritid och utan behov av kylning.


Enheter som OnePlus X, iPad Pro och AppleTV 4 tillhandahålls av Malmö Yrkeshögskola för användning av våra studerande i projekt och demonstrationer. Det kostar mer, men ger våra studerande extra tyngd i sitt kunnande vilket ökar deras värde i näringslivet.

För information om projektarbeten och arbetsplatsförlagd utbildning (LIA), maila till info@my.se eller ring 0200-210 999.