Anckargripsgatan 3 i Malmö

⭐️ Plugga till apputvecklare? Börja redan i höst!

Vi arbetar med flexibelt lärande, alla lektioner ges både i klassrum och på nätet.

Utbildningen Programmerare iPhone och Android är godkänd av Myndigheten för yrkeshögskolan, kostnadsfri och ger rätt till studiemedel. Utbildningsmaterial och utvecklarlicenser ingår. Vi lär ut de riktiga verktygen – Kotlin för Android och Swift för iPhone och iPad.

Malmö Yrkeshögskola arbetar med flexibelt lärande och alla lektioner ges både i klassrum och med video från vår utbildningsportal där också allt material finns tillgängligt. Våra lärare är tillgängliga för frågor och support på fasta tider, både i klassrum och via Zoom.

Hos Malmö Yrkeshögskola får du arbeta praktiskt med apputveckling under tre terminer där den sista terminen är förlagd till en arbetsplats (LIA). Det innebär att du får djupare kunskap, många branschkontakter och bättre möjligheter till anställning eller uppdrag efter examen.

Efterfrågan på nya medarbetare med rätt kunskaper har ökat med 28% de senaste två åren. Så lär dig det som arbetslivet efterfrågar, plugga flexibelt oavsett var du bor och använd dina kunskaper direkt redan under studietiden.

Ge inte upp dina drömmar, se till att du får möjlighet till ett spännande arbete eller varför inte en egen framgångsrik verksamhet. Ditt framtida jag kommer tacka dig.

Sök idag på http://my.se/piax eller ring 0200-210 999 för mer information.