Anckargripsgatan 3 i Malmö

SKAPANDE PÅ HÖG NIVÅ! MAVIC AIR PÅ MALMÖ YRKESHÖGSKOLA

Skapande på hög nivå!

Nu får några av våra studerande i Content Producer och Content Manager möjlighet till ännu mer höjd i sitt innehåll. Malmö Yrkeshögskola är en av de första skolorna med DJIs nya Mavic Air för rent fantastiska foton och filmer.

Mavic Air är den nya extremt kompakta proffsdrönaren från kinesiska DJI som klarar 4K-bilder med HDR och 4K-video, sfäriska panoramor på 32 MP (sammanfogar 25 bilder på åtta sekunder) och slow motion i full HD med 120 bilder per sekund. Och du kan se och styra genom mobilen eller genom DJIs VR-glasögon.

— Hopfälld är den lika liten som en iPhone X, men givetvis lite tjockare, säger Claes Magnusson, rektor på Malmö Yrkeshögskola. De drönare vi köpte för två år sedan krävde en resväska för att flyttas. Nu är drönarna långt mer avancerade och ryms i din jackficka.

Med Active Tracking kan drönaren själv hålla reda på upp till 16 objekt och följa efter dig när du cyklar, springer eller snowboardar. Drönaren kan styras genom mobilen eller genom handgester. Med sensorer överallt kan drönaren lätt undvika träd, flaggstänger och andra hinder. Och sträcker du ut din handflata landar den lydigt i din hand.

— De inom svensk industri som inte ännu fattat hur skickliga kinesiska företag börjar bli, borde också köpa en Mavic Air, om inte annat för att studera kvalitet och utförande. Mavic Air är lätt i klass med premiummärken som Apple och Bang & Olufsen, konstaterar Claes Magnusson.


Läs mer om Mavic Air på www.dji.com/mavic-air

Om någon vecka kommer du kunna söka till höstens start av Content Producer genom att gå till my.se


Enheter som Mavic Air tillhandahålls av Malmö Yrkeshögskola my.se för användning av våra studerande i utbildning, projekt och demonstrationer. Att låta våra studerande få möjlighet arbeta med senaste teknik kostar mer, men ger våra studerande en extra tyngd i sitt kunnande, vilket ökar deras värde i arbetslivet.