Anckargripsgatan 3 i Malmö

Stipendium till Jonna, Mahe och Elin!

Malmö Yrkeshögskola har delat ut stipendium till tre studerande.

— Det har varit svårare än normalt eftersom hela klassen utmärkt sig genom att ha mycket höga resultat på de arbetsplatsförlagda momenten samt examensarbeten, konstaterar utbildningsledare Marie Bjelksäter.

Följande har tilldelats skolans stipendium ”maxima cum laude”:

Till den studerande Elin Lindehoff med arbetslivets motivation ”Toppenbra, fortsätt att stå på dig! Eleganta och fina lösningar på utmaningarna. Vi kommer få höra talas om dig framöver.”

Till den studerande Mahmoud Khatib med arbetslivets motivation ”För modet att kliva över från en plattform där du redan var etablerad till en ny. Du är duktig på att förstå vad som är unikt och vad tittarna vill ha. Vi lärare är avundsjuka på dig!”

Till den studerande Jonna Kiander med arbetslivets motivation ”Ett mycket imponerande resultat i flera av arbetena, inklusive examensarbetet. Fantastisk utveckling. Du kommer att gå långt!”

Malmö Yrkeshögskola och ledningsgruppen gratulerar både stipendiater samt övriga studerande för ett mycket gott arbete under utbildningen.

De marknads- och informationsavdelningar samt digitala byråer som inte redan har kontakt med våra studerande skickar enklast ett mail till info@my.se så sänder vi vidare till de studerande.

Du som är nyfiken och vill se vad Mahe håller på med, kan följa honom på https://www.facebook.com/Qappz/ där han livesänder två gånger om dagen till fler än 50.000 följare.