Anckargripsgatan 3 i Malmö

Tiderna förändras

Nu har våra studerande Samsung Galaxy S10 samt Nokia Pureview med sina fem (5) kameror till sitt förfogande.

Det är inte bara våra apputvecklare på Malmö Yrkeshögskola som har tillgång till senaste teknik. Även studerande på Content Producer och Content Manager kan laborera med och ta del av kraften i de nyaste och mest avancerade mobilerna som de allt bättre möjligheterna till att ta bilder och spela in video.

Redan förra året var våra studerande bland de första med Google Pixel 3 och Pixel XL 3 och nu har de även Samsung Galaxy S10 samt Nokia Pureview med sina fem (5) kameror till sitt förfogande.

Senare under våren kommer våra första exemplar av vikbara mobiler vilka ställer nya krav på responsiv design. Det är tufft hänga med, men den som gör det blir än mer efterfrågad på arbetsmarknaden vilket är vår belöning.

– – –

Enheter som Samsung Galaxy S10, Nokia Pureview, Google Pixel 3, Google Pixel 3 XL och annan ledande teknik tillhandahålls av Malmö Yrkeshögskola för användning av våra studerande i utbildning, projekt och demonstrationer.

Att låta våra studerande få möjlighet arbeta med senaste teknik kostar mer, men ger våra studerande en extra tyngd i sitt kunnande, vilket ökar deras värde i arbetslivet.

Även om Myndigheten för yrkeshögskolan varesig begriper eller värdesätter det.