Anckargripsgatan 3 i Malmö

VEM ÄR ÅRETS NYTÄNKARE? NOMINERA FÖRE 10 OKTOBER

Nominera ”Årets Nytänkare” till Digitala Entreprenörspriset 2016!

”Årets Nytänkare” är en kategori framtagen av Malmö Yrkeshögskola för att inspirera och lyfta fram skånska förmågor och ska tilldelas den person eller det team som under året arbetat för att tillvarata nya affärsmöjligheter som möjliggörs av den snabba tekniska utvecklingen.

Digitaliseringen slår igenom med kraft i alla yrken och alla branscher. Vad händer när alla är uppkopplade dygnet runt och tar fram sin mobil 200 gånger om dagen? Vilka nya affärer blir möjliga när mobilens skärm är det sista vi ser på kvällen och det första vi ser på morgonen? När vi alltid har vår mobil inom en meters räckhåll dygnet om?

Digitala Entreprenörspriset delas varje år ut av Internet I Fokus för att uppmärksamma och lyfta fram Skånska entreprenörers spetskompetens och framgång i det digitala medielandskapet. Priset delas ut på Internet I Fokus den 20 oktober på Quality Hotel View i Malmö.

Läs mer och nominera dina kandidater på internetifokus.se/2016/09/13/malmo-yrkeshogskola-sponsrar-ett-pris-pa-digitala-entreprenorspriset-2016/


Under 20-21 oktober 2016 erbjuder Internet I Fokus 16 föreläsningar med 20 olika talare samt 10 workshops. Läs mer och boka biljetter på internetifokus.se/

För information om Malmö Yrkeshögskola, våra utbildningar samt möjligheter till arbetsplatsförlagd utbildning (LIA), läs mer på my.se eller ring 0200-210 999.