Anckargripsgatan 3 i Malmö

VI BJUDER PÅ GOOGLE I/O EXTENDED 28 MAJ

För de av er som inte har möjlighet vara med på Google I/O (Googles stora utvecklarkonferens) i San Francisco den 28 maj arrangerar Foo Café och Malmö Yrkeshögskola tillsammans ett I/O Extended i Malmö där vi visar föredragen på storskärm.

Vi börjar 17.30 med lite mingel och tilltugg. Google I/O Keynote startar 18.00 och slutar cirka 20.00 då vi bjuder på lite mer att äta och dricka. 20.15 diskuterar vi igenom vad som har visats upp och vilken påverkan nyheterna kommer att få för oss, på både kort och lång sikt.

I/O Extended är kostnadsfritt men du måste anmäla dig här www.foocafe.org/event/google-i-o-keynote


Fakta: Aktiviteter som Google I/O Extended stöds av Malmö Yrkeshögskola och Skånes Yrkeshögskola bland annat för att ge våra studenter en extra bredd och djup i sitt kunnande vilket ökar studenternas värde i näringslivet.

Nästa utbildning till Programmerare iPhone och Android på Malmö Yrkeshögskola startar den 31 augusti 2015 och sista ansökningsdag blir söndagen den 24 maj. Mer information samt möjlighet ansöka till utbildningen finns på my.se

Nästa utbildning i Mobil Handel på Skånes Yrkeshögskola startar den 31 augusti 2015 och sista ansökningsdag blir söndagen den 24 maj. Mer information samt möjlighet ansöka till utbildningen finns på skyh.se

För information om projektarbeten och arbetsplatsförlagd utbildning (LIA), maila till info@my.seinfo@skyh.se eller ring 0200-210 999.