Anckargripsgatan 3 i Malmö

Vi önskar er alla ett fantastiskt 2021

Malmö Yrkeshögskola önskar studerande, ledningsgrupp och arbetsliv ett gott nytt 2021.

Traditionsenligt delar Malmö Yrkeshögskola ut julklappar till våra inskrivna studerande samt ledningsgruppens ledamöter. Årets julklapp är en liten men kraftfull terminal för sakernas Internet.

WIO Terminal har en 120 MHz mikrocontroller som är kompatibel med Arduino och MicroPython. Den har en 2.4-tums färgskärm, USB-C, plats för SD-kort, Wi-Fi och Bluetooth, mikrofon, buzzer, ljussensor, IR-sändare, joystick, fysiska knappar och mycket annat! 

Malmö Yrkeshögskola arbetar outtröttligt med att tillse att våra studerande får möjlighet lära sig ännu mer, även utanför utbildningsplan och även under lov. Vi tillhandahåller tiotusentals extra utbildningar via Linkedin Learning och Drivhuset samt ett välfyllt skolbibliotek med facklitteratur och innovativ hård- och mjukvara.

Malmö Yrkeshögskola öppnar dessutom upp nya möjligheter för våra studerande genom våra medlems- eller partnerskap med MINCMedia EvolutionIdeonMindparkDrivhusetMobile Heights och många andra inkubatorer, nyföretagsorganisationer samt kunskapscentra som Foo Café och E-Commerce Park.

Malmö Yrkeshögskola vill visa och inte bara prata om ny teknik för att på bästa sätt sprida insikt om de nya affärsmöjligheter den snabba tekniska utvecklingen medför. Därför är årets julklapp en liten men kraftfull dator med färgskärm och allt för 250 kronor. Vi är övertygade om att vem som än får den i handen kommer fundera mycket över de stora förändringar den snabba digitaliseringen medför.

Eller hur?

Vi önskar er alla ett fantastiskt 2021.