Anckargripsgatan 3 i Malmö

WORKSHOP: AI I KLASSRUMMET 2024-01-30

Du som arbetar med lärande i skolan eller inom företagsutbildning vet att AI och den snabba tekniska utvecklingen öppnar upp helt nya möjligheter.

Därför vill vi tillsammans med lärare och andra verksamma inom utbildning och kunskap söka beviljande för en ny kort kurs inom yrkeshögskolan. På så sätt kan vi hjälpa fler lärare och utbildare kunna producera, presentera och utveckla sina egna metoder med hjälp av AI och ny teknik, allt för ett bättre lärande.

Korta kurser inom yrkeshögskolan är för den som vill utveckla sig i sin yrkesroll. Bli en bättre lärare eller utbildare med praktiska och direkt i arbetet användbara kunskaper inom olika AI-lösningar och annan ny teknik. Kurserna hålls på halvfart och flexibel distans för att göra det möjligt studera och arbeta samtidigt.

Malmö Yrkeshögskola har tidigare genomfört flera mycket framgångsrika korta kurser inom praktisk AI, från innehållsproduktion till säkerhet, integritet och programmering. Samtliga utbildningar är givetvis godkända, kostnadsfria och ger rätt till studiestöd.

Du som jobbar med lärande och som vill vara med och diskutera upplägg och innehåll, är välkommen till vår workshop tisdagen den 30 januari klockan 12.00Media Evolution, Stora Varvsgatan 6a i Malmö. Anmäl dig till info@my.se eller med ett mess till 0739730003 så bjuder vi på lunch.