Anckargripsgatan 3 i Malmö

Nya chanser för apputvecklare och e-handlare

Besked om fler platser på våra utbildningar kommer 1 juli och 7 juli.

Tilldelas Malmö Yrkeshögskola fler beviljanden av Myndigheten för yrkeshögskolan, vilket vi givetvis hoppas, kommer ledningsgruppen omedelbart genomföra nya antagningar.

De av er som redan skickat in betyg, gjort prov och vid behov kompletterat med andra intyg men inte antogs till de första utbildningarna behöver INTE söka igen utan ni kvarstår och är automatiskt med om det skulle bli beslut om fler klasser. Vi kommer höra av oss. Du som ännu inte sökt till våra utbildningar kommer få möjlighet göra detta – dock under en mycket kort ansökningsperiod.

Den 1 juli förväntas besked om fler beviljanden av vår utbildning Programmerare iPhone och Android. Eventuella nya klasser kommer vara upplagda som den som redan är beviljad.

Den 7 juli förväntas besked om fler beviljanden av vår utbildning e-handel för fysiska butiker. Av skäl utanför vår kontroll kommer en eventuell sådan extra klass bli på heltid då den i enlighet med myndighetens anslagsbudget måste avslutas före nyår.

Den 7 juli kommer också besked om andra korta utbildningar. Vill du ha information om dessa nya utbildningsmöjligheter, maila oss på info@my.se eller ring 0200-210 999 så håller vi dig uppdaterad.

Vi ber om ursäkt för korta ledtider och snabba beslut, men dessa villkor bestäms av Myndigheten för yrkeshögskolan. Beslut om nya beviljanden kommer publiceras på https://myh.se samt för Malmö Yrkeshögskolas utbildningar på https://my.se


https://my.se/nyheter/nya-chanser-for-apputvecklare-och-e-handlare/