Anckargripsgatan 3 i Malmö

DATATRANSFORMERING MED AI-STÖD

YH-KURS HÖSTEN 2024

14 VECKOR DISTANS • START MÅNDAGEN DEN 16 SEPTEMBER
GODKÄND • KOSTNADSFRI • STUDIESTÖD

LÄR DIG NY TEKNIK FÖR ATT SNABBARE FLYTTA DATA!

LÄR DIG bygga egna, lokala och effektiva datatransformationssystem i det egna fÖretaget eller för den egna myndigheten. Du får bättre kontroll över informationen och undviker de höga kostnader och risk för fel som följer med externa leverantörer.

Fler och fler företag digitaliserar sina processer, vilket leder till ett ökat behov av att integrera data från olika system och källor. Datatransformationsverktyg som Zapier kan automatisera dessa processer och spara tid och resurser. Nya möjligheter med AI kommer effektivisera än mer och möjliggöra helt nya lösningar.

Datatransformationsverktyg kan automatisera repetitiva uppgifter, vilket frigör tid för mer kreativa och strategiska arbetsuppgifter. Detta kan leda till en ökad produktivitet och effektivitet i organisationen.

Om du kan bygga egna datatransformationslösningar för att rena och validera data, förbättrar detta datakvaliteten och gör det lättare och säkrare att använda datan för analys och beslutsfattande.

Kursen är framtagen speciellt för dig som vill ha koll på företagets eller myndighetens information, som fattar att du kan få en mer holistisk bild av er verksamhet för att underlätta beslutsfattandet. Som en bonus kan du förbättra kundupplevelse och minska kostnaderna.

UTBILDNINGENS INNEHÅLL (60 YH-poäng, 12 veckor)

  • Lagars och förordningars inverkan på val av molntjänster, 10 YHp, 2 veckor
  • Lokal automatisering, 20 YHp, 4 veckor
  • Webhooks och API:er , 40 YHp, 8 veckor

Utbildningen hålls på flexibel distans för att göra det möjligt studera samtidigt som du jobbar. Vanligtvis innebär detta en föreläsning på en timme kring lunch varje måndag och därefter självstudier du gör när det passar dig och uppgifter du ska ha gjort innan fredagen samma vecka.

Föreläsningarna sker för hela klassen via Zoom och vi rekommenderar du är med eftersom du även kommer kunna ställa frågor och ge kommentarer i realtid. Men alla föreläsningar spelas in så om du missar någon, kan du alltid se föreläsningen i efterhand.

Alla lärare du möter kommer direkt från arbetslivet och har med sig absolut senaste kunskap.

FÖRKUNSKAPSKRAV:

Gymnasieexamen. Saknar du ditt gymnasiebetyg, ring din kommun. Vi brukar också acceptera akademiska meriter eftersom dessa bör visa på att du har en gymnasieexamen. Saknar du alla former av formella meriter kontakta skolan info@my.se för vidare information. Du måste ha tillräckliga kunskaper i Svenska för att kunna tillgodogöra dig utbildningen och kunna arbeta med kunskaperna efteråt.

SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER:

Du behöver ha minst två års yrkeserfarenhet från arbete som Webb-, Frontend-, eller Fullstackutvecklare eller motsvarande eller arbetat praktiskt med att hantera större datamängder som behöver transformeras, konverteras och flyttas mellan olika system och arbetar inom exempelvis finanssektorn eller på olika myndigheter.

Maila info@my.se eller ring 0200-210 999 för mer information.

Anmäl dig redan idag!

Vi börjar måndag den 16 september 2024 och slutar fredag den 20 december 2024.

SÖK NU

Medlemskap

Partners

Kvalitet

Har du inte fått svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss