Anckargripsgatan 3 i Malmö

AI-VERKTYG OCH METODER FÖR FRAMTIDENS KLASSRUM

YH-KURS HÖSTEN 2024

14 VECKOR DISTANS • START 16 SEPTEMBER
GODKÄND • KOSTNADSFRI • STUDIESTÖD

BLI EN BÄTTRE UTBILDARE MED HJÄLP AV DE NYA VERKTYGEN!
DEN Nya tekniken kan utveckla lärandet, förklara och förmedla kunskap på nya sätt och med nya metoder – inte minst för de som har svårt hänga med i den traditionella undervisningen – ELEVER SOM VUXNA. 

I Sverige finns idag 140.000 lärare (omräknat till heltidstjänster) och uppskattningsvis 80.000 som direkt arbetar med utbildningsrelaterade uppgifter på företag och i organisationer. Samtliga av dessa kommer påverkas av de nya möjligheter som följer med utvecklingen av AI.

Många av er försöker nu själva komma igång med AI och provar på olika sätt och det är för er vi vill ge en möjlighet att vidareutveckla era yrkeskunskaper genom denna korta kurs.

UTBILDNINGENS INNEHÅLL (70 YH-poäng, 14 veckor)

  • Generativ AI, 15 YHp, 3 veckor
  • Generativ AI med Open Source, 25 YHp, 5 veckor
  • Generativ AI i skolans värld, 30 YHp, 6 veckor

Utbildningen hålls på flexibel distans för att göra det möjligt studera samtidigt som du jobbar. Vanligtvis innebär detta en föreläsning på en timme kring lunch varje måndag och därefter självstudier du gör när det passar dig och uppgifter du ska ha gjort innan fredagen samma vecka.

Föreläsningarna sker för hela klassen via Zoom och vi rekommenderar du är med eftersom du även kommer kunna ställa frågor och ge kommentarer i realtid. Men alla föreläsningar spelas in så om du missar någon, kan du alltid se föreläsningen i efterhand.

Alla lärare du möter kommer direkt från arbetslivet och har med sig absolut senaste kunskap.

FÖRKUNSKAPSKRAV:

Gymnasieexamen. Saknar du ditt gymnasiebetyg, ring din kommun. Vi brukar också acceptera akademiska meriter eftersom dessa bör visa på att du har en gymnasieexamen. Saknar du alla former av formella meriter kontakta skolan info@my.se för vidare information. Du måste ha tillräckliga kunskaper i Svenska för att kunna tillgodogöra dig utbildningen och kunna arbeta med kunskaperna efteråt.

SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER:

Du behöver ha minst ett års yrkeserfarenhet från arbete som lärare i klassrum på förskola, grundskola, gymnasium – eller med motsvarande uppgifter inom näringslivet, myndigheter eller organisationer som internutbildning, onboarding och andra utbildningsrelaterade arbetsuppgifter.

Maila info@my.se eller ring 0200-210 999 för mer information.

Anmäl dig redan idag!

Vi börjar måndag den 16 september 2024 och slutar fredag den 20 december 2024.

SÖK NU

Medlemskap

Partners

Kvalitet

Har du inte fått svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss