Anckargripsgatan 3 i Malmö

MODERN PROGRAMUTVECKLING MED AI-STÖD

YH-KURS HÖSTEN 2024

16 VECKOR DISTANS • START MÅNDAGEN DEN 2 SEPTEMBER
GODKÄND • KOSTNADSFRI • STUDIESTÖD

LÄR DIG Utvecklingsverktyg, plattformar och metoder som gäller för DE nya och moderna programspråkEN!

Många av er som idag arbetar med programmering och utveckling har kunskaper i traditionella språk som exempelvis C, C++, Java och C#, ni utvecklar med hjälp av traditionella datorer och ni sitter ofta på större konsultföretag eller i industrin.

Men många av er ser åt vilket håll utvecklingen är på väg, vill vidareutveckla er och lära er hur utveckling går till för nya mobiler, klockor, bilar, TV-skärmar, leksaker, vitvaror och allt annat.

Den som redan är en skicklig programmerare, kommer nå nya höjder i de nya utvecklingsmiljöerna med sina speciella verktyg, smarta ramverk, licenser och certifikat från Apple och Google, kunskaper inom UX/UI för små skärmar samt om utvecklingsprocesser med TestFlight och GooglePlay Console. Och få hjälp av AI för att bli ännu mer effektiva!

Vi har skrivit denna utbildning precis för dig! Välkommen!

UTBILDNINGENS INNEHÅLL (80 YH-poäng, 14 veckor)

  • AI-stöd för programutveckling, 20 YHp, 4 veckor
  • Utveckling med Swift UI, 30 YHp, 6 veckor
  • WebUtveckling med Compose / Multiplatform, 30 YHp, 6 veckor

Utbildningen hålls på flexibel distans för att göra det möjligt studera samtidigt som du jobbar. Vanligtvis innebär detta en föreläsning på en timme kring lunch varje måndag och därefter självstudier du gör när det passar dig och uppgifter du ska ha gjort innan fredagen samma vecka.

Föreläsningarna sker för hela klassen via Zoom och vi rekommenderar du är med eftersom du även kommer kunna ställa frågor och ge kommentarer i realtid. Men alla föreläsningar spelas in så om du missar någon, kan du alltid se föreläsningen i efterhand.

Alla lärare du möter kommer direkt från arbetslivet och har med sig absolut senaste kunskap.

FÖRKUNSKAPSKRAV:

Gymnasieexamen. Saknar du ditt gymnasiebetyg, ring din kommun. Vi brukar också acceptera akademiska meriter eftersom dessa bör visa på att du har en gymnasieexamen. Saknar du alla former av formella meriter kontakta skolan info@my.se för vidare information. Du måste ha tillräckliga kunskaper i Svenska för att kunna tillgodogöra dig utbildningen och kunna arbeta med kunskaperna efteråt.

SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER:

Du behöver ha minst två års yrkeserfarenhet från arbete som Webb-, Frontend-, eller Fullstackutvecklare eller motsvarande eller arbetat praktiskt med att hantera större datamängder som behöver transformeras, konverteras och flyttas mellan olika system och arbetar inom exempelvis finanssektorn eller på olika myndigheter.

Maila info@my.se eller ring 0200-210 999 för mer information.

Anmäl dig redan idag!

Vi börjar måndag den 2 september 2024 och slutar fredag den 20 december 2024.

SÖK NU

Medlemskap

Partners

Kvalitet

Har du inte fått svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss